Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Офіс Генпрокурора у тісній співпраці з партнерами доопрацював Стандарти діяльності прокурорів у сфері захисту інвестицій

В Офісі Генерального прокурора відбулася робоча зустріч начальника Департаменту кримінальної політики та захисту інвестицій Олексія Бонюка з представниками провідних бізнес-асоціацій (American Chamber of Commerce Ukraine, Європейська Бізнес Асоціація, ВГО «Асоціація платників податків України», CEO Club Ukraine, Федерація роботодавців України, ГС «Спілка українських підприємців», Торгово-промислова палата України, Український союз промисловців і підприємців, Рада підприємництва при Офісі Президента України), Офісу Ради бізнес-омбудсмена, Міжнародної організації з права розвитку (IDLO) та інших міжнародних партнерів.

На зустрічі узгодили проєкт доопрацьованих Стандартів діяльності прокурорів у сфері захисту інвестицій під час досудового розслідування.

«Розробляючи цей документ, Офіс Генпрокурора спільно з експертами від бізнес-спільноти виходили із конкретних проблем, з якими стикається бізнес під час взаємодії з правоохоронними органами», – підкреслив Олексій Бонюк.

Офіс Генерального прокурора щиро вдячний представникам бізнесу й міжнародним експертам, які долучилися до розробки та подальшого доопрацювання Стандартів. Плідна співпраця спрямована першочергово задля захисту прав інвесторів та досягнення позитивних зрушень на шляху до створення сприятливого інвестиційного клімату в державі.