Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Оголошення про добір на вакантні посади прокурорів Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил у порядку переведення до цієї прокуратури

17.08.2021 розпочато добір на вакантні та тимчасово вакантні посади прокурорів Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил.

Добір проводиться на підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури», Порядку переведення прокурора до органу прокуратури вищого рівня, затвердженого наказом Генерального прокурора від 16.09.2020 № 454, та відповідного наказу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил.

Участь у доборі мають право брати прокурори окружних, спеціалізованих на правах окружних прокуратур, які виявили бажання взяти участь у доборі та мають стаж роботи в галузі права не менше 3 років.

Прийом документів від прокурорів оружних прокуратур завершується 30.08.2021.

Більш детальна інформація про умови добору, перелік вакантних посад, які можуть бути заміщені за результатами добору, доступна за посиланням: https://www.gp.gov.ua/ua/dobir_oos