Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Отримав 7200 доларів США за організацію незаконного переправлення через кордон – викрито жителя Тернополя

За процесуального керівництва Тернопільської окружної прокуратури громадянина викрито за фактом організації незаконного переправлення військовозобов’язаного через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, житель Тернополя отримав 7200 доларів США від військовозобов’язаного за сприяння у виготовленні фіктивних документів, а також за можливість переправлення у автомобілі через держкордон у пункті пропуску з Республікою Молдова. 

Правоохоронці затримали організатора під час передачі грошей у Тернополі. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ ВП №1 (м. Тернопіль) Тернопільського РУП ГУНП в Тернопільській області за оперативного супроводу Тернопільського управління ДВБ НП України та військової контррозвідки СБУ.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.