Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Перекрито канал збуту психотропів і наркотичних засобів на Житомирщині

За процесуального керівництва Житомирської окружної прокуратури викрито місцевого жителя, який налагодив канал зберігання та збуту психотропних речовин та наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, чоловік закуповував оптові партії психотропів через соцмережі. У своєму помешканні він фасував їх та збував наркозалежним мешканцям Житомира особисто або шляхом закладок.

Під час санкціонованого обшуку у квартирі чоловіка, правоохоронці виявили та вилучили понад 260 готових до збуту пакувань з канабісом, амфетаміном та особливо небезпечною психотропною речовиною PVP. За попередніми підрахунками, з помешкання вилучено понад 5 кг наркотиків та психотропів, вартість яких на чорному ринку становить більше 1 млн грн.

Також вилучено майже 100 тис грн, комп’ютерну техніку і мобільні телефони, пристрій для подрібнення канабісу та автомобіль.

Операцію з викриття проведено прокурорами спільно зі слідчими Житомирського райуправління поліції, за оперативного супроводу Управління боротьби з наркозлочинністю в області ДБН Нацполіції України.

За матеріалами Житомирської обласної прокуратури