Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
ПЕРЕЛІК ВАКАНТНИХ ПОСАД державної служби Офісу Генерального прокурора на період дії воєнного стану листопад-грудень 2022 року


ПЕРЕЛІК ВАКАНТНИХ ПОСАД

державної служби Офісу Генерального прокурора на період дії воєнного стану з граничним строком перебування на посаді не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану від 02 листопада 2022 року 

 

1.Головний спеціаліст відділу цивільного захисту Департаменту державного майна, ресурсів та матеріально-технічного забезпечення.

2. Головний спеціаліст відділу цивільного захисту Департаменту державного майна, ресурсів та матеріально-технічного забезпечення.

 

Департамент кадрової роботи
та державної служби


ПЕРЕЛІК ВАКАНТНИХ ПОСАД

державної служби Офісу Генерального прокурора на період дії воєнного стану з граничним строком перебування на посаді не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану від 03 листопада 2022 року 

 

1.Начальник управління комунально-експлуатаційного, транспортного забезпечення та режиму Департаменту державного майна, ресурсів та матеріально-технічного забезпечення.

2.Головний спеціаліст управління роботи з персоналом державної служби Департаменту кадрової роботи та державної служби (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

  

Департамент кадрової роботи
та державної служби


ПЕРЕЛІК ВАКАНТНИХ ПОСАД

державної служби Офісу Генерального прокурора на період дії воєнного стану з граничним строком перебування на посаді не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану від 15 листопада 2022 року 

1.Головний спеціаліст відділу виготовлення та редагування документів управління виготовлення, редагування, опрацювання та зберігання документів Департаменту документального забезпечення.

2.Головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення діяльності Генерального прокурора управління організаційного забезпечення діяльності керівництва Департаменту організаційно-контрольної діяльності, правового та аналітичного забезпечення.

Департамент кадрової роботи
та державної служби


ПЕРЕЛІК ВАКАНТНИХ ПОСАД

державної служби Офісу Генерального прокурора на період дії воєнного стану з граничним строком перебування на посаді не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану від 21 листопада 2022 року 

1.Головний спеціаліст відділу розвитку напрямів кримінальної політики управління стратегічного планування Департаменту кримінальної політики та захисту інвестицій.

2. Головний спеціаліст відділу розрахунків із заробітної плати Департаменту планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника). 

Департамент кадрової роботи
та державної служби


ПЕРЕЛІК ВАКАНТНИХ ПОСАД

державної служби Офісу Генерального прокурора на період дії воєнного стану з граничним строком перебування на посаді не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану від 22 листопада 2022 року 

1. Головний спеціаліст відділу аналітичної роботи управління аналітичного забезпечення діяльності Генерального прокурора Департаменту організаційно-контрольної діяльності, правового та аналітичного забезпечення (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

Департамент кадрової роботи
та державної служби


ПЕРЕЛІК ВАКАНТНИХ ПОСАД

державної служби Офісу Генерального прокурора на період дії воєнного стану з граничним строком перебування на посаді не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану від 28 листопада 2022 року 

1.Головний спеціаліст відділу взаємодії з міждержавними, міжурядовими та національними організаціями управління організаційно-методичного та аналітичного забезпечення Департаменту протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту.

2.Провідний спеціаліст відділу організаційної та аналітичної роботи управління організаційного забезпечення діяльності (Секретаріату) відповідного органу, що здійснює дисциплінарне провадження, Департаменту кадрової роботи та державної служби.

Департамент кадрової роботи
та державної служби


ПЕРЕЛІК ВАКАНТНИХ ПОСАД

державної служби Офісу Генерального прокурора на період дії воєнного стану з граничним строком перебування на посаді не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану від 29 листопада 2022 року  

1.Заступник начальника Департаменту планово-фінансової діяльності‚ бухгалтерського обліку та звітності – заступник головного бухгалтера.

Департамент кадрової роботи
та державної служби


ПЕРЕЛІК ВАКАНТНИХ ПОСАД

державної служби Офісу Генерального прокурора на період дії воєнного стану з граничним строком перебування на посаді не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану від 05 грудня 2022 року

1.Головний спеціаліст відділу управління майном органів прокуратури управління державного майна органів прокуратури Департаменту державного майна, ресурсів та матеріально-технічного забезпечення.

2.Спеціаліст відділу реєстрації вхідних документів управління реєстрації вхідних та вихідних документів Департаменту документального забезпечення (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

Департамент кадрової роботи
та державної служби


ПЕРЕЛІК ВАКАНТНИХ ПОСАД

державної служби Офісу Генерального прокурора на період дії воєнного стану з граничним строком перебування на посаді не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану від 07 грудня 2022 року

1.Начальник Департаменту організаційно-контрольної діяльності, правового та аналітичного забезпечення.

2.Заступник начальника першого відділу управління міжнародного співробітництва Департаменту міжнародно-правового співробітництва.

3.Провідний спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

Департамент кадрової роботи
та державної служби


ПЕРЕЛІК ВАКАНТНИХ ПОСАД

державної служби Офісу Генерального прокурора на період дії воєнного стану з граничним строком перебування на посаді не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану від 19 грудня 2022 року

1.Начальник відділу взаємодії з громадянським суспільством управління стратегічного планування Департаменту кримінальної політики та захисту інвестицій.

Департамент кадрової роботи
та державної служби