Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Переправлення військовозобов’язаного за кордон за 6 тис доларів США - викрито групу осіб

За процесуального керівництва прокурорів Миколаївської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру групі осіб – місцевому жителю та громадянину Республіки Молдова, за фактом незаконного переправлення військовозобов’язаного громадянина України через державний кордон (ч.3 ст. 332 КК України). 

За даними слідства, місцевий житель Миколаївщини, за попередньою змовою з громадянином Молдови, організував незаконне переправлення чоловіка призовного віку поза встановленими пунктами пропуску через держкордон до Республіки Молдова. Свої послуги підозрювані оцінили у 6 тис дол США.

Їх було викрито та затримано у м. Одеса при спробі переправити чоловіка через кордон. 

Операцію з викриття проведено прокурорами спільно зі слідчим управлінням Головного управління Нацполіціі в області, за оперативного супроводу Головного управління  внутрішньої безпеки СБУ.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.