Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Під приводом пошуку зниклого військовослужбовця виманив у його дружини 10500 доларів США – підозрюють закарпатця

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури Закарпатської області повідомлено про підозру жителю Тячівського району у шахрайстві (ч. 3 ст. 190 КК України).

За даними слідства, підозрюваний під приводом допомоги у пошуку зниклого військовослужбовця ЗСУ незаконно заволодів грошима його дружини. Він запевнив жінку, що володіє інформацією про перебування військового у полоні рф та має необхідні зв’язки. Аби сприяти поверненню чоловіка, потерпіла мала надати 10500 доларів США.

Мешканка Ужгорода довірилася підозрюваному і передала кошти. Надалі, зрозумівши, що її обманули та не мали реального наміру допомогти, звернулася до правоохоронних органів.

Зазначимо, що правопорушник – раніше судимий за крадіжку, а на момент вчинення злочину відбував іспитовий строк покарання.

Наразі йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Досудове розслідування здійснює Ужгородське райуправління поліції ГУ Нацполіції в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.