Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Підозрюваних у вбивстві поліцейського в Чернігові триматимуть під вартою

За клопотанням прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Деснянський районний суд м. Чернігова обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою чотирьом підозрюваним, серед яких троє неповнолітніх, у вбивстві поліцейського (п. 12. ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, в ніч на 2 жовтня 2021 року поряд супермаркетом на вул. Незалежності у місті Чернігові виник конфлікт між двома поліцейськими, які в той момент не виконували своїх службових обов’язків і перебували у відпустці, і групою молодих людей. В результаті конфлікту співробітникам поліції було завдано тілесні ушкодження, від яких один помер на місці події. Другий наразі перебуває у лікарні.

Окрім того, ще один чернігівець підозрюється у заволодінні особистими речами одного з потерпілих (ч. 2 ст. 186 КК України). Йому також суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.