Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Підпал автомобілів зі збитками понад 3,5 млн грн – судитимуть харків’янина

Київською окружною прокуратурою м. Харкова направлено до суду обвинувальний акт стосовно раніше судимого чоловіка за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу, що спричинило майнову шкоду в особливо великих розмірах (ч. 2 ст. 194 КК України).

За даними слідства, у липні 2021 року у Київському районі м. Харкова близько четвертої ранку обвинувачений, перебуваючи поблизу автомобільного майданчика, за допомогою запальнички підпалив скляні пляшки із горючою речовиною та перекинув суміш через металевий паркан в бік автівок. Внаслідок підпалу було пошкоджено декілька машин, які орендувало підприємство у одного з харківських ТОВ. Відповідно до висновку експертизи, підприємству-орендарю спричинено понад 3,5 млн грн матеріальних збитків.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося Харківським районним управлінням поліції № 1 Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Харківської обласної прокуратури