Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Побиття трьох школярок на Запоріжжі – неповнолітнім повідомлено про підозру

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя чотирьом неповнолітнім повідомлено про підозру у хуліганстві (ч. 2 ст. 296 КК України). Одній із підозрюваних додатково інкриміновано вимагання (ч. 2 ст. 189 КК України).

За даними слідства, у нічний час на майданчику однієї зі шкіл міста Запоріжжя побито трьох школярок їхніми однолітками. Четверо підлітків наносили тілесні ушкодження руками та ногами. Побиття продовжувалося понад 10 хвилин та супроводжувалося відеозйомкою одного із присутніх. Крім того, під час конфлікту одна з нападниць вимагала у потерпілих гроші. 

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Триває слідство, встановлюються обставини події та інші причетні особи.

Досудове розслідування у кримінальному провадження здійснюється відділом поліції №3 Запорізького районного управління Нацполіції в Запорізькій області. Його хід перебуває на контролі обласної прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Запорізької обласної прокуратури