Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Посадовця селищної ради на Рівненщині викрито на одержанні 4000 доларів США за передачу в користування земельної ділянки

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури директору виробничого управління житлово-комунального господарства однієї із селищних рад Дубенського району повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець одержав 4000 доларів США за передачу в користування земельної ділянки комунального підприємства без укладання цивільно-правової угоди. На цій ділянці планували облаштувати майданчик для зберігання та обслуговування транспортних засобів.

Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 КПК України безпосередньо після одержання неправомірної вигоди. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУ НП в Рівненській області за оперативного супроводу УСР в області ДСР НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.