Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Постачання неякісного спецодягу зі збитками понад 650 тис грн — підозрюється посадовець регіональної філії «Укрзалізниці» (ФОТО)

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру керівнику структурного підрозділу регіональної філії «Південна залізниця» акціонерного товариства «Укрзалізниця» у службовій недбалості (ч. 1,2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, протягом 2019 року між регіональною філією «Південна залізниця» АТ «Українська залізниця» та приватним підприємством укладено низку договорів про постачання спеціального робочого одягу. Підозрюваний не перевірив належним чином якість поставленого спецодягу та підписав акти приймання-передачі, на підставі чого на рахунок приватного підприємства перераховано грошові кошти.

Згідно висновків експертизи, предмети одягу не відповідають вимогам стандарту ДСТУ. Сума завданих збитків складає понад 650 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється відділом поліції № 2 Харківського районного управління поліції №3 Головного управління Нацполіції в Харківській області, оперативний супровід – Управлінням СБУ в Харківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


 

За матеріалами Харківської обласної прокуратури