Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Повідомлено про підозру службовцю Дніпровської міськради, який вимагав хабар за незаконну реєстрацію громадян

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону на одержанні неправомірної вигоди викрито начальника відділу формування та ведення реєстру територіальної громади Департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, він вимагав та отримав 900 доларів США хабара за зняття з реєстрації та реєстрацію трьох чоловіків за певним місцем проживання у м. Дніпро без відповідних відміток Територіального центру комплектування та соціальної підтримки про взяття на військовий облік.

Правоохоронці затримали службовця в порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Перевіряється причетність до вчинення кримінального правопорушення працівників Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУ Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.