Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Повідомлено про підозру трьом мешканцям Київщини, які «вибивали» 20 тис доларів США неіснуючого боргу

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури трьом мешканцям області повідомлено про підозру у вимаганні (ч. 4 ст. 189 КК України).

За даними слідства, підозрювані вирішили «вибити» з мешканця Білої Церкви 20 тис доларів США неіснуючого боргу. Вони погрожували потерпілому насильством у разі несплати коштів, змусили написати боргову розписку та застосували до чоловіка фізичну силу. 

Правоохоронці затримали трьох осіб в порядку ст. 208 КПК України під час одержання 20 тисяч доларів США. Двом підозрюваним суд обрав запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Щодо третього учасника клопотання розглядається.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.