Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Повідомлено про підозру водієві у скоєнні ДТП на Закарпатті, в якій двоє осіб загинуло та четверо отримали травми

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури мешканцеві Івано-Франківщини повідомлено про підозру у порушенні правил дорожнього руху, що призвело до загибелі двох осіб та в залишенні у небезпеці чотирьох потерпілих унаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ч. 3 ст. 286, ч. 1 ст. 135 КК України).

За даними слідства, водій мікроавтобуса зіткнувся з гужовою підводою, що рухалась у попутному з ним напрямку. Автомобіль занесло в кювет, де він зіткнувся з деревом і перекинувся. На возі перебувало 9 людей, двоє з яких загинули на місці. Чотирьох потерпілих, серед яких і водій підводи, з травмами госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

Підозрюваний попри власні травми зміг покинути місце ДТП і виїхати за межі Закарпаття. Правоохоронці розшукали чоловіка, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Закарпатської обласної прокуратури