Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Повідомлено про підозру водію, який у Черкасах спричинив ДТП з двома травмованими підлітками

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, особою яка керує транспортним засобом, що заподіяло тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

За даними слідства, 7 червня 2024 року близько 15-ї години сталася дорожньо-транспортна пригода за участі 20-річного водія автомобіля Ford Focus. Під час руху по вул. Набережна в обласному центрі він порушив правила дорожнього руху, не впорався з керуванням і допустив занос транспортного засобу з виїздом на зустрічну смугу та за її межі. На узбіччі здійснив наїзд на двох неповнолітніх пішоходів.

Внаслідок аварії 14-річні хлопчики отримали тяжкі тілесні ушкодження. Їх доправили до медичного закладу у тяжкому стані.

Правоохоронці затримали водія в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ГУ Нацполіції в Черкаській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.