Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Правоохоронці викрили злочинну організацію, яка займалася збутом метамфетаміну (ФОТО)

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора затримано та повідомлено про підозру шести учасникам злочинної організації за фактами незаконного збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 255, ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, шестеро учасників злочинної організації на території міста Кропивницький займалися збутом метамфетаміну.

У ході досудового розслідування задокументовано 11 епізодів збуту цієї психотропної речовини через налагоджену мережу кур’єрів та виробників.

Правоохоронцями проведено 21 обшук на території Кіровоградської області, під час якого вилучено психотропних речовин та прекурсорів для їх виготовлення на суму понад 3 млн грн, грошові кошти, здобуті в результаті злочинної діяльності, 6 автомобілів, речі та документи, що мають значення речових доказів у кримінальному провадженні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Викрито злочинну організацію прокурорами спільно зі слідчими Головного слідчого управління Нацполіції України та оперативними працівниками Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.