Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Представники Офісу Генпрокурора взяли участь у зустрічі членів Американської торговельної палати в Україні

На запрошення керівництва Американської торговельної палати в Україні (ACC) делегація Офісу Генпрокурора взяла участь у щорічному заході бізнес-асоціації, присвяченому обміну думок щодо взаємодії між бізнесом та урядом.

У заході взяли участь заступник Генпрокурора Дмитро Вербицький, начальник Департаменту кримінальної політики та захисту інвестицій Олексій Бонюк, начальник Управління захисту інвестицій та запровадження спеціалізації прокурорів Олександр Максименко.

Серед учасників щорічної зустрічі були представники понад 400 членів бізнес-асоціації, які працюють в Україні, держслужбовці та представники дипломатичних місій. У форматі нетворкінгу присутні також обговорили шляхи поліпшення інвестиційного клімату. Зокрема за рахунок дієвих механізмів захисту інтересів інвесторів, участь у розробці яких беруть органи прокуратури, правопорядку та інші державні органи.

"Постійний діалог Офісу Генерального прокурора та Американської торговельної палати безумовно сприятиме більшій відкритості органів прокуратури та довірі, яка є важливою для ефективної взаємодії приватного та державного секторів. Хочу вкотре наголосити: Офіс Генпрокурора максимально відкритий для діалогу з представниками бізнесу. Тому ми заохочуємо добросовісний бізнес до використання створеного в Офісі Генерального прокурора дієвого запобіжника протиправному втручанню в інвестиційну діяльність та тиску на бізнес", - наголосив Дмитро Вербицький.

Минулого тижня в Офісі Генпрокурора відбулася зустріч з представниками Американської торговельної палати, на якій обговорили посилення співпраці в ключових сферах – захисту інвестицій, протидії нелегальному обігу підакцизних товарів та боротьби з фальсифікацією лікарських засобів.