Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Привласнення понад 1 млн грн на відновленні дороги – на Буковині підозрюється фізична особа-підприємець

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури повідомлено про підозру фізичній особі-підприємцю, який здійснював технагляд, у заволодінні бюджетними коштами та службовому підробленні (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 366).

За даними слідства, протягом жовтня-грудня 2020 року під час виконання аварійно-відновлювальних робіт гравійного дорожнього покриття дороги в одному із сіл Вижницького району, керівник підрядної організації за попередньою змовою з фізичною особою-підприємцем умисно завищили обсяги виконаних робіт. Як наслідок, сума безпідставно виплачених з бюджету коштів сягає понад 1 млн грн.

На даний час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та повідомлення про підозру іншим фігурантам справи.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління СБУ в області та Управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Чернівецької обласної прокуратури