Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Привласнив 725 тис грн бюджетних коштів під час ремонту доріг у Сумах – повідомлено про підозру директору ТОВ

За процесуального керівництва окружної прокуратури міста Суми директору товариства з обмеженою відповідальністю повідомлено про підозру за фактом привласнення бюджетних коштів шляхом службового підроблення та використання підроблених документів (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, протягом вересня-листопада 2022 року під час здійснення ремонтних робіт на вулицях міста Суми директор товариства, зловживаючи службовим становищем, умисно завищив об’єми наданих послуг, вніс недостовірні відомості до актів приймання виконаних робіт. Таким чином він заволодів грошовими коштами Департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради. Відповідно до висновку експертизи, завищення вартості будівельних робіт становить 725 тис грн.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Сумського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.