Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Розкрадання понад 1 млн гривень на ремонті доріг – судитимуть службовців облавтодору та підрядників на Кіровоградщині

Прокурори Кіровоградської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно організованої групи з шести осіб за фактом привласнення понад 1 млн грн державних коштів шляхом службового підроблення (ч. 5 ст. 191, ч.2,4 ст. 358, ч.2 ст. 366 КК України).    

Досудовим розслідуванням встановлено, що члени групи, до якої входили посадовці та службовці облавтодору, а також керівники фірм, які виконували підрядні роботи, налагодили механізм привласнення бюджетних коштів, передбачених на капітальний ремонт місцевих доріг. Для цього учасники групи вносили недостовірні відомості щодо обсягу та якості виконаних робіт до звітної документації.

Досудове розслідування здійснювалося слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області, оперативний супровід - управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Кіровоградської обласної прокуратури