Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Службова недбалість на майже 750 тис грн – судитимуть директора приватного товариства на Черкащині

Прокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до Соснівського районного суду м. Черкаси обвинувальний акт стосовно директора приватного товариства, який є депутатом Черкаської обласної ради, за фактом вчинення службової недбалості, що призвела до збитків на майже 750 тис грн (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, обвинувачений, діючи від імені генерального підрядника, не забезпечив належний контроль за виконанням робіт по капітальному ремонту приміщень приймального відділення лікарні, що входить до державної програми «Велике будівництво», і допустив складання та видачу офіційних документів, до яких внесено неправдиві відомості з завищеними обсягів будівництва.

Досудове розслідування здійснювалося слідчим управлінням Головного управленні Нацполіції в Черкаській області, за оперативного супроводу Управління СБУ в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.