Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Службова недбалість зі збитками у майже 420 тис грн – на Луганщині повідомлено про підозру ексспівробітнику поліції (ФОТО)

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури колишньому начальнику одного із відділів управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУ Нацполіції в Луганській області повідомлено про підозру у службовій недбалості наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, у 2016 році Головним управлінням МВС України у Луганській області придбано будівельні матеріали, меблі, господарський інвентар та засоби гігієни для дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Джура» Національної поліції України. Майно було передано у підзвіт підозрюваному, як матеріально-відповідальній особі. Посадовець, неналежно виконуючи свої службові обов’язки, не забезпечив його збереження, не здійснив контроль за фактичною наявністю майна, внаслідок чого проведеною інвентаризацією встановлено нестачу цих товарно-матеріальних цінностей. Внаслідок службової недбалості підозрюваного державі завдано збитків у сумі майже 420 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Краматорську, оперативний супровід – Луганським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


За матеріалами Луганської обласної прокуратури