Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Службова недбалість зі збитками у майже 750 тис грн – підозрюють депутата Черкаської облради

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру директору приватного підприємства, який є депутатом Черкаської обласної ради, за фактом вчинення службової недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, керівник підприємства під час виконання робіт по об’єкту будівництва «Капітальний ремонт приміщень приймального відділення головного корпусу КНП «Канівська ЦРЛ» в рамках проекту «Велике будівництво» не забезпечив належний контроль за обсягами виконаних робіт. Він допустив складання та видачу офіційних документів, до яких внесено завищені обсяги будівництва, з подальшою оплатою за рахунок бюджетних коштів. Внаслідок бездіяльності директор підприємства завдав бюджету майже 750 тис грн матеріальних збитків.

Нагадаємо, раніше двом посадовцям Департаменту будівництва Черкаської ОДА, які діяли в інтересах підрядника, повідомлено про підозру за фактом зловживання службовим становищем та підроблення актів виконаних робіт під час робіт по цьому об’єкту (ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 366, ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 366 КК України).

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Черкаській області за оперативного супроводу Управління СБУ в Черкаській області

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Черкаської обласної прокуратури