Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Спроба привласнити понад 500 тис грн держпідприємства – підозрюють керівника ТОВ на Кіровоградщині

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури повідомлено про підозру директору одного із товариств у вчиненні закінченого замаху на привласнення понад 500 тис грн, шляхом зловживання своїм службовим становищем (ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 191 КК України).

За даними слідства, підозрюваний, діючи умисно, з корисливих мотивів, вирішив привласнити кошти державного підприємства ДКВС України. Гроші він мав намір отримати у якості оплати за виконання сільськогосподарських робіт по обробітку землі, хоча виконувати їх не збирався.

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області ДСР Нацполіції України.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Кіровоградської обласної прокуратури