Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Столичні правоохоронці викрили наркодилера з «товаром» на мільйон гривень

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури мешканцю Київщини повідомлено про підозру у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, чоловік через поштового оператора отримав посилку, у якій знаходилися пакунки з 1,5 кг канабісу. У подальшому, під час обшуку за місцем його проживання правоохоронці вилучили ще 350 грам амфетаміну, 350 грам солей PVP, 250 грам мефедрону, 50 грам MDMA, 46 пігулок «екстазі», 15 грам гашишу, 10 цукерок з псилоцибінованими грибами, засоби для фасування, електронні ваги тощо. Вартість вилучених речовин становить понад 1 млн гривень.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Викрито злочин прокурорами спільно зі слідчими СУ ГУ Нацполіції у м. Києві, за оперативного супроводу співробітників УБН в м. Києві ДБН НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.