Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Стрілянина в кафе на Дніпропетровщині – затримано підозрюваного у замаху на вбивство двох людей

За процесуального керівництва Новомосковської окружної прокуратури затримано чоловіка, який підозрюється у закінченому замаху на вбивство двох людей (ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України). Суд обрав йому безальтернативний запобіжний захід – тримання під вартою.

За даними слідства, у грудні 2021 року озброєний пістолетом чоловік зайшов до кафе у місті Новомосковську та близько 10 разів вистрілив у бік власника закладу, з яким напередодні у нього стався словесний конфлікт. Після цього підозрюваний вистрілив в адміністратора, але не влучив.

З місця вчинення злочину він втік. Потерпілого власника кафе з численними вогнепальними пораненнями було госпіталізовано до обласної лікарні. 

Чоловіка затримано у місті Києві в порядку ст. 208 КПК України. Під час особистого обшуку та за місцем його мешкання у Києві правоохоронними органами вилучено пістолет «Форт-12-Б», 13 патронів до нього, травматичну зброю, мобільні телефони, грошові кошти у сумі 2800 дол США тощо.

Досудове розслідування здійснюється Новомосковським районним відділом поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

 

 За матеріалами Дніпропетровської обласної прокуратури