Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Судитимуть жителя Хмельниччини за розбещення трьох малолітніх дітей

Прокурори Хмельницької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Хмельницького району за фактами розбещення малолітніх та незаконного проникнення до житла (ч. 2 ст. 156, ч. 1 ст. 162 КК України).

Розслідуванням встановлено, що у жовтні 2023 року чоловік у стані алкогольного сп’яніння прийшов до знайомих. Він знав, що господарів немає вдома та зайшов до будинку, щоб їх зачекати. Там побачив дітей 5, 9 та 11 років.

Обвинувачений взяв на руки найменшу за віком дівчинку, відніс до іншої кімнати та вчинив стосовно неї дії розпусного характеру. Дитина змогла вирватися і вибігла на вулицю.

Надалі він вчинив аналогічні дії з її братиком та сестричкою.

У цей час додому повернулися батьки та прогнали чоловіка. Після того, як діти розповіли про вчинене, вони повідомили правоохоронців. 

Досудове розслідування здійснювали слідчі Хмельницького районного управління поліції ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.