Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Тренінговий центр прокурорів осучаснюється разом з інституцією, – Ірина Венедіктова під час відкриття нового навчального простору (ФОТО)

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова взяла участь у відкритті нового навчального простору у Тренінговому центрі прокурорів України.

«Тренінговий центр прокурорів України – це невід’ємна частина реформи органів прокуратури. Він осучаснюється разом з інституцією. Багатофункціональність та технологічність оновленого простору, безперечно, сприятиме тому, що навчатися і підвищувати кваліфікацію стане комфортніше, а результатом буде ефективність», – зазначила Ірина Венедіктова.

Новий тренінговий простір – це 5 навчальних аудиторій, об’єднані між собою для проведення різноманітних тренінгів для прокурорів та державних службовців органів прокуратури. Для зручної комунікації з областями є система відео-конференц зв’язку. Навчальні кімнати облаштовані багатофункціональною технікою. Також створені комфортні умови для проведення онлайн навчання – облаштовано спеціальний онлайн лекторій з камерою для потокової зйомки тренерів.

Тренінговий простір облаштовано за підтримки міжнародних партнерів.

Першими випробували нові навчальні аудиторії заступники керівників обласних прокуратур – учасники стратегічної сесії «Спільне бачення. Нова прокуратура».