Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
У Києві правоохоронці викрили наркодилера - вилучено на 1,5 млн грн наркотиків

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва затримано чоловіка за фактом збуту наркотичних засобів (ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, киянин налагодив збут наркотичних речовин. Він приймав замовлення через телеграм-бот та доставляв товар особисто на автомобілі.

У ході реалізації оперативної інформації правоохоронці задокументували злочинну діяльність та затримали його у порядку ст. 208 КПК України.

Під час проведення обшуку в автомобілі затриманого виявлено та вилучено близько 300 г амфетаміну, 6 марок ЛСД, канабіс, 8 пігулок МДМА, метамфетамін, подрібнений ЛСД, а також грошові кошти.

Окрім того проведено обшук за місцем проживання чоловіка та вилучено 1500 пакетів з метадоном, загальною вагою близько 2 кг, 8 пакетів з канабісом, 33 пакета з амфетаміном, солі PVP, пігулки МДМА, приладдя та засоби для фасування, електронні ваги та грошові кошти. Вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин становить близько 1,5 млн грн.

Усі вилучені наркотичні засоби та психотропні речовини направлено до Київського НДЕКЦ на експертизу.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється Шевченківським управлінням поліції ГУ Нацполіції у місті Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За матеріалами Київської міської прокуратури