Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
У Києві викрито наркоділка з «товаром» на 5 млн грн

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури затримано та повідомлено про підозру громадянину України за фактом незаконного збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, підозрюваний організував у столиці незаконний збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах.

За результатами проведених обшуків в його квартирі вилучено близько 1 кг героїну, 1 кг гашишу, 378 таблеток екстазі, 100 г синтетичного наркотику МДIM, канабіс, грошові кошти у сумі близько 2 000 євро та 9 000 доларів США. Також у киянина вилучили предмет, схожий на пістолет ТТ з набоями, та набої до автоматичної вогнепальної зброї.

Вартість вилучених наркотичних засобів становить близько 5 млн грн.

Наразі готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУ Нацполіції у м. Києві за оперативного супроводу УКР ГУ Нацполіції у місті Києві. Встановлюються особи, які можуть бути причетними до протиправної діяльності.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.