Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
У Кропивницькому викрито керівника театру, який обіцяв працевлаштувати за хабар

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури на одержанні неправомірної вигоди викрито директора академічного обласного театру ім. М. Кропивницького.

За даними слідства, керівник «Театру корифеїв» за грошову винагороду працевлаштовував до очолюваної ним установи. Місце в театральному колективі було оцінено у 3,5 тис доларів США.

Неправомірну вигоду він отримував двома траншами.

Правоохоронці затримали керівника театру під час отримання ним другої частини обумовленої суми хабара в одному із ресторанів міста.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України) та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ГУ Нацполіції в Кіровоградській області, оперативний супровід – Управління СБУ в Кіровоградській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.