Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
У Офісі Генпрокурора пройшла оперативна нарада з керівництвом Військової служби правопорядку ЗСУ, МВС та СБУ

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова провела оперативну нараду з керівництвом Військової служби правопорядку ЗСУ, МВС та СБУ, керівниками департаментів Офісу Генпрокурора, обласних прокуратур і спеціалізованих прокуратур регіонів.

«На сьогоднішній ранок в Україні зареєстровано 3085 воєнних злочинів РФ. Ворог вчиняє найжорстокіші порушення, щоб залякувати населення, бомбить міста, цивільні об‘єкти, розстрілює людей, які евакуюються. Наше головне спільне завдання - належне і своєчасне документування всіх воєнних злочинів РФ, які вчиняються на території нашої держави», - підкреслила Генеральний прокурор.

Для підвищення ефективності та оперативності у зборі доказів та задля підтримання правопорядку в українських військових формуваннях, учасники зустрічі погодилися на необхідності об‘єднати зусилля із ВСП та створити спільні групи з прокурорів.

«Координація - ключ до результату, а для всіх нас головний результат - перемога на всіх фронтах, в тому числі юридичному», - резюмувала Ірина Венедіктова.