Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
У привласненні понад 3,6 млн грн на будівництві житла для військових підозрюють директора підприємства-забудовника

За процесуального керівництва прокурорів Дарницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону директору комерційного підприємства повідомлено про підозру за фактом службового підроблення та привласнення майна в особливо великих розмірах (ч. 1 ст. 366, ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, підозрюваний у 2018 році вніс завідомо неправдиві відомості до актів приймання виконаних будівельних робіт та довідки про їх вартість під час будівництва чотирьох 40-квартирних житлових будинків на території однієї з військових частин НГУ у Київській області, завищивши вартість. Внаслідок таких дій директора підприємства державі завдано понад 3,6 млн грн збитків.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу, а також накладення арешту на його майно.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу УСР ДСР в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.