Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
У Житомирі затримано чоловіка, який займався сутенерством та залучав до надання інтимних послуг неповнолітніх дівчат

За процесуального керівництва Житомирської окружної прокуратури повідомлено про підозру місцевому жителю у сутенерстві, у тому числі стосовно неповнолітніх (ч. 3 ст. 303 КК України).

За даними слідства, чоловік офіційно працював у двох службах таксі та пропонував своїм пасажирам організувати надання інтимних послуг. У разі згоди – влаштовував зустрічі у готелях обласного центру або за містом, куди привозив жінок на своїй автівці.

Підозрюваний займався сутенерством тривалий час і вже мав постійних замовників послуг сексуального характеру. Діяв за відпрацьованою схемою та встановленими «тарифами».

За організацію зустрічей він отримував у середньому близько 1000 гривень. За надані «послуги» клієнти розраховувалися безпосередньо з жінками.

Слідство задокументувало значну кількість фактів зайняття сутенерством, а також залучення неповнолітніх дівчат.

Під час організації чергової зустрічі для інтиму пізно ввечері в одному з готелів міста чоловіка затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Правоохоронці провели обшуки за місцем його проживання, в автомобілі та готельному номері, де була запланована зустріч.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу, а також накладення арешту на вилучені мобільні телефони, авто, та готівку.

Заходи з викриття протиправної діяльності проводилися прокуратурою спільно з Житомирським райуправлінням поліції та відділом міграційної поліції ГУНП в Житомирській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.