Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Участь у бойових діях проти Збройних Сил України – на Донеччині заочно судитимуть стрілка НЗФ РФ

Донецькою обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт в порядку спеціального досудового розслідування стосовно мешканця Слов’янського району за фактом посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, участі у не передбачених законом збройних формуваннях та терористичній організації (ч. 2 ст. 110, ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що з 2014 року обвинувачений служить у непередбаченому законом збройному формуванні «7 мотострелковой роты 3 мотострелкового батальона 1 отдельной мотострелковой бригады 1 АК МО ДНР» на посаді старшого стрілка.

Представник НЗФ РФ брав участь у бойових діях проти Збройних Сил України в населених пунктах поблизу м. Кальміуське, раніше – Комсомольське, Старобешівського району та с. Лукове Бойківського, раніше – Тельманівського району, Донецької області.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими слідчого відділу 2 управління з дислокацією у м. Маріуполь Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях.

 

За матеріалами Донецької обласної прокуратури