Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Укрпошта випустила марку з нагоди конференції United for Justice

Під час міжнародної конференції United for Justice. Accountability for the Attacks against Civilian Objects відбулася церемонія погашення поштової марки, випущеної з нагоди конференції.

У церемонії взяли участь Генеральний прокурор Андрій Костін, Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський та прокурори Харківської, Донецької і Миколаївської обласних прокуратур, які працюють за напрямом протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту, Спартак Борисенко, Артем Шалата, Вікторія Шаповалова.

Поштова марка «United for Justice. Об’єднані заради справедливості» символізує спільні щоденні зусилля, спрямовані на забезпечення всеосяжної відповідальності росії за міжнародні злочини.

«U4J став великою платформою, на якій провідні експерти та урядовці обговорюють стратегії та напрацьовують рішення, необхідні для розірвання кола безкарності Кремля. Ця марка є нагадуванням того, як світ обʼєднаний заради відновлення справедливості для України. Ця марка є вдячністю кожному, хто допомагає нам у нашій боротьбі за справедливість», – зазначив Андрій Костін.

Генпрокурор подякував Гендиректору та команді Укрпошти за можливість виразити цю подяку у форматі марки.

До церемонії також долучилися почесні гості конференції: Президент Євроюсту Ладіслав Хамран та Генпрокурори Литви Ніда Ґрунскене, Латвії Юріс Стуканс і Естонії Андрес Пармас.