Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
В Дніпрі судитимуть службовця міської ради, який вимагав хабар за незаконну реєстрацію громадян

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону до суду скеровано обвинувальний акт стосовно начальника відділу формування та ведення реєстру територіальної громади Департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Слідством встановлено, що посадовець вимагав та отримав 900 доларів США за зняття з реєстрації та реєстрацію трьох чоловіків за певним місцем проживання на території міста Дніпро без відповідних відміток Територіального центру комплектування та соціальної підтримки про взяття на військовий облік.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими СУ ГУНП в Запорізькій області спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області ДСР НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.