Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Вбивство 6-річної дівчинки на Харківщині – слідство завершено

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства 6-річної дівчинки у смт. Старий Салтів. У зв’язку із недосягненням 13-річним підлітком віку кримінальної відповідальності, прокурорами до суду направлено клопотання про застосування стосовно нього примусових заходів виховного характеру.

За даними слідства, 28 липня 2021 року 6-річна дівчинка під час прогулянки пішла з двору будинку, де гуляла із 13-річним сусідським хлопчиком та додому не повернулася. Її тіло виявили того ж дня з ознаками насильницької смерті у покинутому приміщенні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.