Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Вбивство людини на заправці у Святошинському районі – затримано чоловіка, який стріляв та поїхав з місця злочину на машині вбитого

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури м.Києва розпочато досудове розслідування за фактом навмисного вбивства 65-річного чоловіка поблизу заправної станції на Кільцевій дорозі. (ч.1 ст. 115 КК України).

За попередньою інформацією, близько 7 години ранку 18 вересня 2024 року чоловік підходив до свого автомобіля марки «Хонда Акорд», в цей час до його машини підійшов незнайомець зі зброєю в руках. Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл впритул.

Після цього, забравши ключі від машини, сів за кермо автомобіля вбитого та поїхав.

Правоохоронці оперативно затримали 41-річного чоловіка неподалік місця злочину в порядку ст. 208 КК України. Наразі мотиви його дій встановлюються.

Досудове розслідування - Святошинське управління поліції м. Києва.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.