Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Використання водних ресурсів зі збитками у майже 600 тис грн – на Сумщині судитимуть екскерівника комунального підприємства

Охтирською окружною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно на даний час вже колишнього керівника одного з комунальних підприємства Тростянецької міської ради за фактом службової недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, попри відсутність дозволу на спеціальне водокористування та користування надрами, підприємство більше року здійснювало забір підземних вод. Внаслідок самовільного використання водних ресурсів державі спричинено 575 тис грн збитків.

Протиправну діяльність особи викрито прокурорами спільно зі співробітниками слідчого відділу поліції № 1 (м. Тростянець) Охтирського районного відділу поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Сумської обласної прокуратури