Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Викрадення чоловіка на Харківщині – чотирьом особам повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова 4 особам повідомлено про підозру 4 у незаконному позбавленні волі людини, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 146 КК України), трьом з них ще і за фактом незаконного заволодіння автомобілем (ч. 2 ст. 289 КК України).

За даними слідства, 13 лютого близько 21 години потерпілий припаркував власний автомобіль біля будинку та направився у бік під’їзду. У цей момент на нього напали троє чоловіків та почали бити. Після цього вони заштовхнули потерпілого в авто і поїхали. Очевидець події звернувся до поліції та повідомив про те, що трапилося.

Погрожуючи та вимагаючи у потерпілого гроші, чоловіки доїхали до лісосмуги біля смт Хорошево, де продовжили бити його. На місце події приїхав спільник нападників. Троє підозрюваних забрали у потерпілого ключі від квартири, пристібнули його за допомогою стіжків до ручки автомобіля та поїхали з лісу. Четвертий спільник залишився стежити за ним. У цей час на місце події приїхали правоохоронці.

Усіх чотирьох чоловіків затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені здійснюється відділом поліції № 1 Харківського районного управління поліції №1 Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Харківської обласної прокуратури