Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Викрадення на майже 1 млн грн деталей до бронетанкової техніки – на Хмельниччині викрито групу осіб

За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону двом особам повідомлено про підозру у викраденні військового майна (ч. 3 ст. 410 КК України).

За даними слідства, водій відділу зберігання однієї з військових частин та його батько – ексвійськовослужбовець цієї ж частини зберігали за місцем проживання та в гаражі комплектуючі деталі до військової автомобільної і бронетанкової техніки. Частину викраденого ними військового майна на суму майже 1 млн грн виявлено та вилучено під час обшуку.

Наразі підозрюваним обрано запобіжний захід, перевіряється причетність інших службових осіб військової частини до вчинення вказаного правопорушення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Хмельницькому, за матеріалами та спільно з відділом контррозвідки Управління СБУ у Хмельницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За матеріалами Спеціалізованої прокуратури у військовій

та оборонній сфері Західного регіону