Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Викрито багатомільйонну схему реалізації контрафактних цигарок на Кіровоградщині

За процесуального керівництва Кропивницької окружної прокуратури на збуті контрафактних тютюнових виробів з підробленими марками акцизного податку викрито трьох місцевих жителів (ч. 2 ст. 199 КК України).

За даними слідства, чоловіки реалізовували товар як оптовими партіями, так і через власні точки роздрібної торгівлі на території області.

У ході санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів та у складських приміщеннях вилучено  понад 1 млн грн готівки, 58500 пачок контрафактних тютюнових виробів загальною вартістю близько 1 млн грн, 750 кг тютюну, обладнання для виготовлення контрафакту, «чорну» бухгалтерію, а також вогнепальну зброю та набої до неї.

Наразі тривають експертизи. 

Операцію з викриття провели прокурори спільно зі слідчими Кропивницького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області та Управління СБУ в Кіровоградській області.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Кіровоградської обласної прокуратури