Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Вікторія Літвінова взяла участь у зустрічі робочої групи з питань дітей та збройних конфліктів

Заступниця Генерального прокурора Вікторія Літвінова та начальниця Департаменту захисту інтересів дітей та протидії насильству Офісу Генерального прокурора Юлія Усенко взяли участь у зустрічі на найвищому рівні міжміністерської робочої групи з питань дітей та збройних конфліктів, а також очільників структур та агенцій ООН в Україні.

Обговорювали результати виконання Спільного превентивного плану щодо запобігання та подолання грубих порушень проти дітей в результаті збройної агресії російської федерації проти України.

Діяльність за механізмом «Діти та збройні конфлікти» є частиною впровадження плану Bring Kids Back UA, затвердженого Президентом Володимиром Зеленським.

Головували на зустрічі Радник - Уповноважений Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації, національний фокал-пойнт з питань дітей та збройних конфліктів Дар’я Герасимчук та очільник представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, співголова Національної групи з моніторингу та звітності ООН Мунір Мамедзаде.