Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Вимагав гроші та погрожував розправою матері і доньці – судитимуть жителя Хмельниччини

Прокурори Хмельницької обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя м. Славута за фактами умисного нанесення легких тілесних ушкоджень, вимагання грошових коштів з погрозою насильства і розголошення відомостей, які потерпілі бажають зберегти в таємниці (ч. 1 ст. 125, ч. 4 ст. 189 КК України).

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений вимагав у двох місцевих жительок 50 тис грн. У разі несплати грошей – погрожував їм фізичною розправою та розголошенням відомостей особистого характеру.

Протягом декількох місяців він висловлював погрози матері і доньці телефоном та писав повідомлення в один із месенджерів.

Також підстеріг одну із потерпілих на вулиці і побив. Тоді вона й звернулась до поліції.

Наразі чоловік перебуває під вартою. 

Досудове розслідування здійснювало слідче управління ГУ Нацполіціі у Хмельницькій області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань в області ДСР НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.