Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Хабар за безперешкодне надання в оренду земельної ділянки – підозрюється експосадовець однієї з селищних рад Дніпропетровщини

За процесуального керівництва Лівобережної окружної прокуратури міста Дніпра повідомлено про підозру колишньому начальнику відділу однієї з селищних рад області за фактом одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднаного з вимаганням (ч. 3 ст. 368 КК України). 

За даними слідства, посадовець вимагав від місцевого мешканця хабар у сумі 3 тис доларів США за безперешкодне надання в оренду земельної ділянки та оформлення відповідної документації.  

Правоохоронці викрили чоловіка після отримання обумовленої суми. 

У ході обшуків за місцем проживання та роботи підозрюваного було вилучено грошові кошти, документацію, чорнові записи.  

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділення поліції №1 Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області, оперативний супровід – співробітники УСР в області ДСР Нацполіції України.  

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.