Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Хабар за непроведення перевірки на підприємстві – на Дніпропетровщині викрито начальника відділу Держпродспоживслужби

За процесуального керівництва Лівобережної окружної прокуратури міста Дніпра повідомлено про підозру керівнику одного з відділів облуправління Держпродспоживслужби в отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець вимагав від представника підприємства 20 тис грн за позитивний розгляд скарги відносно підприємства та невключення його до плану перевірок на поточний рік.

Правоохоронці затримали підозрюваного в порядку ст.208 КПК України під час одержання коштів. Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими відділенням поліції №2 Дніпровського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області, оперативний супровід – Управлінням стратегічних розслідувань в області ДСР Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Дніпропетровської обласної прокуратури