Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Хабар за нестворення перешкод підприємцю – викрито керівника оборонного держпідприємства Хмельниччини

За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону викрито та затримано керівника одного з державних підприємств Міністерства оборони України під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець вимагав та отримав 20 тис грн неправомірної вигоди за нестворення перешкод місцевому мешканцю у здійсненні ним підприємницької діяльності на території підприємства, а також за нерозірвання договору оренди приміщень.

Наразі проводяться обшуки у службових приміщеннях держпідприємства. Вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює СУ Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області за оперативного супроводу першого відділу головного відділу захисту національної державності Управління СБУ в Хмельницькій області та Управління стратегічних розслідувань в Хмельницької області ДСР Нацполіції України.

 

 

За матеріалами  Спеціалізованої прокуратури у військовій

та оборонній сфері Західного регіону