Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Хабар за передачу в оренду приміщення – викрито керівника філії державного підприємства

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури керівника філії одного з державних підприємств викрито на одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець однієї з філій ДП «Конярство України» уклав з директором товариства договір зберігання майна. Фактично ж він надав підприємцю в оренду приміщення держпідприємства площею 500 кв м. За це він отримав нього 50 тис грн.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України під час одержання неправомірної вигоди.

Наразі тривають слідчі дії. Вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань в Київській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За матеріалами Київської обласної прокуратури